Strugurii pentru această Şampanie provin din plantaţii de vită de vie cu o vârsta medie de 70 de ani, iar vinul bază a fost fermentat în butoaie de stejar. A fost produs după metoda tradiţională, înainte de degorjare, vinul petrecând 52 de luni pe drojdii. A dezvoltat astfel o paletă aromatică ce aminteşte de fructele galbene confiate, de alunele prăjite şi de condimentele exotice, cu un fundal elegant, susţinut de senzaţiile conferite de lemnul de stejar. Prezintă un echilibru impecabil între texturi, arome şi senzaţii, cu arome ample şi complexe, plus un caracter mineral, ce oferă prospeţime şi intensitate vinului, dar şi o senzaţie salină, tonică în postgust.
Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că site-ul nostru web funcționează bine pentru dvs., respectând toate regulile și bunele practici pentru confidențialitatea datelor dumneavoastră personale. Consultați Politica noastră de confidențialitate