Bauer Cabernet Sauvignon 3L Dublu Magnum. După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatura controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate din lemn de stejar de 225 litri.
Bauer Cabernet Sauvignon 3L; vin roşu sec; an de recoltă 2016; vol. alc. 14,5%; vin de Drăgăşani; vinuri româneşti, vinuri Crama Bauer; Dublu Magnum 3 litri; oenolog Oliver Bauer
PRODUCATOR: Bauer. REGIUNE: Oltenia TREAPTA DE CALITATE: IG CULOARE: Rosu SOI: Cabernet Sauvignon TIP: Sec AN DE RECOLTA: 2016 ALCOOL: 14,5 % TARA: Romania DIMENSIUNE STICLA: Double Magnum 3L
Model:
bauer-cabernet-sauvignon-3l-double-magnum
Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că site-ul nostru web funcționează bine pentru dvs., respectând toate regulile și bunele practici pentru confidențialitatea datelor dumneavoastră personale. Consultați Politica noastră de confidențialitate