După desciorchinare, strugurii nu sunt zdrobiţi şi nu se adaugă drojdii selecţionate. Fermentaţia alcoolică are loc în cisterne mici de inox, fără temperatură controlată, “pigeage” fiind făcut manual până la 3 ori pe zi. Vinurile rămân până la 5 săptămâni pe boştină, înainte de presare şi tragere în butoate lemn de stejar de 225 litri. În butoaie se iniţiază fermentaţia malolactică, vinul rămânând apoi în butoi minim 12 luni până la îmbuteliere.
Bauer Merlot 3 litri, vin roşu sec, an de recoltă 2013; vol. alc. 14 %; dimensiune sticlă 3 litri; vin de Drăgăşani, vinuri româneşti; Producător Crama Bauer, oenolog Oliver Bauer
PRODUCATOR: Bauer. REGIUNE: Oltenia TREAPTA DE CALITATE: IG CULOARE: Rosu SOI: Merlot TIP: Sec AN DE RECOLTA: 2013 ALCOOL: 14 % TARA: Romania DIMENSIUNE STICLA: Double Magnum 3L
Model:
bauer-merlot-3-l-2013-crama-bauer
Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că site-ul nostru web funcționează bine pentru dvs., respectând toate regulile și bunele practici pentru confidențialitatea datelor dumneavoastră personale. Consultați Politica noastră de confidențialitate